Software ontwikkeling

op maat van organisaties met groot maatschappelijk belang
en een te klein ICT budget.

Lees meer ...

Wij zorgen voor de beste software op maat van jouw organisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en schrijven van software componenten die gemakkelijk aangepast kunnen worden aan de specifieke eisen van jouw organisatie. En wij zorgen voor de integratie met je bestaande software en databases.

Virtual Sushi België

De medewerkers van Virtual Sushi in België zijn in de eerste plaats je gesprekspartners.

Zij zijn de software analysten die luisteren naar je noden en die de vertaling ervan maken naar een technisch model. Zij zijn steeds geconnecteerd met hun collega's in Vietnam en zorgen voor een efficiënte communicatie en voor een snelle uitvoering van de taken.

Virtual Sushi Vietnam

De medewerkers van Virtual Sushi in Vietnam zijn ervaren software ontwikkelaars.

Zij schrijven de software, doen de initiële testing en zorgen voor de oplevering. Als klant van Virtual Sushi hoef je niet rechtstreekse met hen te communiceren maar het kan wel en wordt door ons zelfs aangeraden.

Onze troeven

Web

Een web applicatie is elk programma dat op een webserver draait en via de webbrowser kan worden benaderd. Het is de meest eenvoudige manier om mensen van 'buiten' te betrekken bij jouw organisatie.

Mobile

Onze web applicaties zijn altijd 'responsive' en kunnen dus ook op phones en tablets worden gebruikt.
Wil je een stap verder gaan en je eigen mobiele app laten ontwikkelen dan kan je hiervoor ook bij Virtual Sushi terecht.

E-Commerce

Wil je als not-for-profit organisatie toch een online winkel opzetten? Geen probleem. Wij helpen je om de keuze te maken tussen een eenvoudige Shopify® winkel, een volledig eigen concept of alles daar tussenin.

CMS

Wanneer een statische website niet meer voldoet dan wil je misschien wel een CMS. Wij helpen je om uit te maken welke best past bij jouw noden en wij kunnen hiervoor ook de implementatie uitvoeren.

Prijs

Dankzij onze offshore developers en door zoveel mogelijk gebruik te maken van artificiële intelligentie zorgen wij ervoor dat de prijs van jouw project laag blijft.

Analytics en Raportering

Directe, geautomatiseerde en gepersonaliseerde rapporten zorgen ervoor dat je de gemaakte keuzes snel kunt evalueren, ervan kan leren en de strategie kan aanpassen om nog meer impact te hebben.

Registratie

Registratie van activiteiten, registratie van interventies, van tijd, van investeringen, ... is een domein waarin wij uitblinken. Wij zorgen ervoor dat dit snel en accuraat kan worden uitgevoerd.

Beveiliging

In het huidige klimaat moeten we waakzaam zijn voor verschillende soorten van cyber criminaliteit. Dat is zeker het geval wanneer er met gevoelige informatie wordt omgegaan. Wij zorgen ervoor dat jouw data veilig maar tegelijk toch snel en gemakkelijk toegankelijk is.

Project Management

Wij zorgen ervoor dat jouw project op een professionele manier wordt uitgevoerd. Wij werken volgens de scrum methodologie, wij zorgen voor 100% test coverage, wij configureren de meest efficiënte CI/CD pipelines en wij leiden jouw ontwikkelaars op om het volledige software beheer zelf uit te voeren.

Contacteer ons

Vul onderstaand formulier in en wij nemen in geen tijd contact met je op.